Pasul nr. 1 – Creaza-ti cont
Completeaza campurile din formular cu o adresa de email si parola. Apoi inregistreaza-te. Vei primi un email in care ti se cere sa dai click pe un link pentru a activa contul. Te rugam sa verifici si in SPAM. Dupa ce activezi contul, poti incepe cumparaturile!

Crearea unui cont nu este obligatorie, dar te va ajuta sa plasezi comenzile viitoare mult mai rapid pentru ca adresa ta de livrare preferata va ramane inregistrata. De asemenea daca te abonezi la newsletterul periodic, iti putem trimite direct pe mail cele mai bune oferte ale produselor noastre!

Pasul nr. 2 – Adauga in cos
Adauga produsele pe care le doresti in cosul de cumparaturi. Apasa pe butonul Adauga in cos.

Pasul nr. 3 – Finalizeaza comanda
Dupa ce ai adaugat toate produsele dorite in cos, vei putea putea da click pe butonul Plaseaza Comanda si vei fi directionat catre pagina de checkout.

Pasul nr. 4 – Datele de livrare
Dupa alegerea produselor dorite trebuie sa completezi informatiile pentru livrarea coletului. Spune-ne adresa de livrare si numele complet pe care se va face trimiterea comenzii.

Pasul nr. 5 – Modalitatea de plata
Dupa ce ai completat datele de livrare trebuie sa alegi modalitatea de plata. Poti alege sa platesti prin transfer bancar sau ramburs la livrare.

Pasul nr. 6 – Trimite comanda

Gata! Da click pe butonul Trimite comanda. Vei primi un email de confirmare al comenzii. Te rugam sa verifici Inboxul sau, daca nu il gasesti acolo, verifica in Spam. Mailul iti va spune ce produse ai cumparat, pretul total, adresa de livrare si data la care primesti comanda.